Ochrana osobních údajů

 

Ochrana osobních údajů

Zpracování Osobní data objednatele služeb

1.Zákazník, Objednatel, zájemce o služby ( dále Realitní služby), dává společnosti Denima s.r.o. ve smyslu ustanovení zákona o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., výslovný a dobrovolný souhlas se zpracováváním a uchováváním svých osobních údajů uvedených na objednávce a nebo ve Smlouvě.

1.1.Za účelem nabízení služeb Realitny agentury.1.2.Za účelem uzavření smlouvy spojené s činností realitních služeb a případně jiné nabízených služeb .

1.3.Pro účely účetnictví ve smyslu daňových zákonů ČR,BGR

2.K účelu 1.1. a 1.2.,1.3 jsou zpracovávány osobní údaje objednatele v rozsahu titul, jméno, příjmení, datum narození,státní příslušnost, bydliště, telefonní číslo, elektronický kontakt(e-mail), dále číslo osobních dokladů (občanského průkazu nebo pasu), datum jeho platnosti, pohlaví a vydavatele dokladu.

3.Poskytnutí osobních údajů objednatele (zájemce o realitních služeb) je dobrovolné.

4.Poskytnuté osobní údaje objednatele k těmto účelům mohou být zpřístupněny zaměstnancům Denima s.r.o.

5.Objednatel odesláním vyplněné objednávky emailem potvrzuje svůj souhlas s manipulací s jeho osobními daty pro účely evidence ubytovaných.


 


Rychlé vyhledávání:



Lokalita:

Vybrat město nebo část obce:

Část obce nebo název komplexu:
Druh nemovitosti:

EUR

EUR

Prodej Nájem




Rozšířené hledání

do 20 000 € ot 20 000 € do 30 000 € ot 30 000 € do 40 000 € ot 40 000 € do 50 000 € ot 50 000 € do 60 000 € ot 60 000 € do 70 000 € ot 70 000 € do 80 000 € ot 80 000 € do 90 000 € ot 90 000 € do 100 000 € ot 100 000 € do 150 000 € ot 150 000 € do 200 000 € ot 200 000 € do 300 000 €